Wat is het beste voedingsadvies?

Dat is super persoonlijk! Maar je mag er zeker van zijn: voeding heeft een enorme impact op hoe jij je voelt. Zowel in je dagelijks leven als tijdens en na je sportprestaties.

We gaan er voor zorgen dat je de belangrijkste basisprincipes van gezonde voeding begrijpt. Op basis van jouw voedings- en trainingsgewoontes krijg je concrete tips waar je mee aan de slag kan.

DEXA-scan

Een DEXA-scanner geeft inzicht in jouw lichaamssamenstelling door middel van röntgenstralen met een zeer lage intensiteit.

Concreet geeft de scanner je inzicht in het verschil tussen jouw vetvrije massa (zoals spiermassa) en jouw vetmassa. Iets waar atleten als Mathieu van der Poel, Isaac Kimeli, Koen Naert, Nafi Thiam en Ceylin Alvarado al gretig gebruik van maakten, want zij kwamen al bij Runners’ lab langs voor een DEXA-scan.

Een DEXA-scan kan je apart boeken via Runners’ lab of in combinatie met een voedingsadvies. Dit kan enkel in Zwijndrecht.

Boek jouw afspraak!
  1. Kies voor een opstartgesprek of een opvolggesprek.
  2. Kies een locatie voor een persoonlijk gesprek of kies online.
  3. Selecteer één van de beschikbare data.
  4. Bevestig je afspraak en betaal online.
  5. Je ontvangt een bevestigingsmail.

 

Kies een afspraak *
Kies een locatie
Kies een datum en tijdstip *
DEXA-scan
Prijs
Totaal: €
0.00
Vul de verplichte velden in.
Voornaam *
Naam *
E-mail adres *
GSM *
Opmerking
De lekkerste recepten van Julie
Wentelteefjes
Dit recept voor vier porties bereidt je optimaal voor op je wedstrijd.
Havermoutkoekjes
Dit makkelijke recept voor havermoutkoekjes levert de lekkerste havermoutkoeken op.
Sportvoeding

Met de juiste sportvoeding haal je het beste uit je trainingen en wedstrijden. Zeker wanneer je langer dan een uur gaat lopen, komt de extra energie goed van pas. Ook na het lopen houdt het niet op: dan is een hersteldrank de beste manier om je lichaam optimaal te laten recupereren. 

FAQ

Een opstartgesprek kost 85 EUR en duurt 1 uur. Daarin bespreken we wat je al weet over voeding, je huidige eetpatroon en wat je wil bereiken.
Een opvolggesprek kost 40 EUR en duurt 30 minuten.

Ja. Voedingsadvies gaat over voedingswaarden, hoe jij er mee omgaat en wat het betekent voor jouw lichaam. Voedingsadvies wordt gegeven in functie van wat jij wil bereiken.

Ja. Hoeveel impact een aangepast voedingsschema kan hebben, hangt af van je huidige gewoonten. Maar de juiste voeding op het juiste moment heeft een grote impact op je welzijn en je prestaties. Voeding is onze brandstof.

De DEXA-scanner staat in het Prolab in Zwijndrecht en is op de andere locaties niet beschikbaar. Je kan een DEXA-scan voor lichaamssamenstelling boeken in combinatie met je adviesgesprek in Zwijndrecht via deze weg. Je kan ook afzonderlijk een DEXA-scan boeken via deze link.
Nee. Je kan perfect aan de slag met de inzichten en adviezen van de diëtiste zonder dat je je exacte lichaamssamenstelling kent. Een DEXA-scan is een goed idee voor mensen die zeer precies willen weten wat hun lichaamssamenstelling is (verhouding vet-spiermassa)
Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Coaching.

Nog meer coaching?

Bekijk onze andere pijlers.